novonto logo

Wij zijn jouw digitale geheime wapen.

Wij zijn een full-service digitaal bureau met een focus op WordPress. nze expertise ligt in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress-websites, intranetten, wervingswebsites, bedrijfswebsites, e-commerce winkels en meer. Als je het kunt dromen, kunnen wij het bouwen! Lees hieronder om meer te weten te komen over onze diensten.

novonto services assets strategy

Strategie

Bij ons digitale bureau koesteren we een passie voor creativiteit, innovatie en het leveren van een uitzonderlijke klantbeleving. We streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door oplossingen te creëren die zowel creatief als effectief zijn. Ons team bestaat uit bekwame en toegewijde individuen met jarenlange ervaring in verschillende gebieden van digitale ontwikkeling. We stellen het als prioriteit om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de branche, zodat onze klanten de meest geavanceerde oplossingen krijgen die mogelijk zijn.

We hanteren een samenwerkingsgerichte aanpak bij het werken met onze klanten. Wij geloven dat communicatie essentieel is voor het leveren van een succesvol project, daarom houden we onze klanten gedurende het hele proces op de hoogte. We beginnen door hen relevante vragen te stellen om een duidelijk begrip te krijgen van hun doelstellingen en verwachtingen voor hun digitale aanwezigheid.

Design

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die een diepgaand begrip hebben van webontwikkeling. Ze zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen als het gaat om het ontwerpen voor moderne browsers en verschillende apparaten. We combineren de expertise van onze ontwerpers met moderne technologie om visueel prachtige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen te creëren. Onze ontwerpers werken nauw samen met ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat ze op maat gemaakte ontwerpen leveren die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Wij geloven dat design een essentieel onderdeel is van het creëren van een succesvolle digitale ervaring. Onze ontwerpers weten dat een visueel aantrekkelijk ontwerp slechts één puzzelstukje is en dat functionaliteit een cruciale rol speelt. Ze hanteren een op de gebruiker gerichte aanpak bij het ontwerpen, wat betekent dat onze digitale producten niet alleen adembenemend zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle doelgroepen.

novonto services assets design 2
novonto services assets development

Ontwikkeling

We begrijpen dat elke website uniek is en zijn eigen set vereisten en doelstellingen heeft. Daarom geloven we in het creëren van op maat gemaakte websites die speciaal zijn ontworpen voor de zakelijke behoeften en doelgroep van onze klanten. Wij geloven niet in het gebruik van kant-en-klare thema’s omdat deze de flexibiliteit en creativiteit van een website beperken.

Onze ervaren ontwikkelaars gebruiken bestaande frameworks en plugins om unieke en dynamische websites te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Door gebruik te maken van onze expertise en ervaring kunnen we tijd en middelen besparen door niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Wij geloven dat elke website een weerspiegeling moet zijn van het merk van onze klanten, en dat is wat we proberen te bereiken via onze op maat gemaakte webontwikkelingsdiensten.

Prestatie

Novonto legt aanzienlijke nadruk op de prestaties van websites. We erkennen de cruciale rol die snelheid en efficiëntie van websites spelen bij het bieden van een optimale gebruikerservaring. Om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten de best mogelijke snelheid en prestaties leveren, optimaliseren we onze Stack vanaf de basis. Dit houdt in dat we zorgvuldig de juiste technologiestack selecteren, zoals serverinfrastructuur, database, caching en contentleveringsnetwerken.

We begrijpen dat website-optimalisatie geen eenmalige gebeurtenis is en daarom monitoren we voortdurend de websites van onze klanten voor voortdurende verbeteringen. We volgen prestatie-indicatoren van de website, zoals laadtijden en responstijden, om inefficiënties en knelpunten te identificeren. Door grondige tests en optimalisatie streven we ernaar onze klanten websites te bieden die optimaal presteren en een naadloze gebruikerservaring bieden voor hun klanten.

novonto services assets performance 1
novonto services assets support 1

Onderhoud en Ondersteuning

Bij ons digitale bureau begrijpen we het belang van onderhoud en ondersteuning voor de WordPress-websites van onze klanten. Met meer dan 150 WordPress-websites onder ons beheer, hechten we er veel belang aan om ervoor te zorgen dat ze allemaal soepel en efficiënt draaien. Wij bieden onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan al onze klanten, zodat ze met een gerust hart weten dat hun website in goede handen is.

Klanten kunnen de hele dag door contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Ons team van experts staat klaar om te helpen bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen, van het oplossen van technische problemen tot het bijwerken van website-inhoud. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten optimaal presteren en de best mogelijke gebruikerservaring bieden.

Hosting

We geloven dat het kiezen van de juiste hosting provider cruciaal is voor het succes van een website. Daarom bieden we op maat gemaakte hostingdiensten aan die speciaal zijn ontworpen voor WordPress-websites. We houden rekening met de complexiteit van je website en de unieke behoeften van je gebruikers om de meest geschikte en kosteneffectieve hostingoplossing voor jouw bedrijf aan te bevelen.

We bieden een scala aan hostingopties, van razendsnelle WordPress geoptimaliseerde hosting tot stabiele gedeelde servers, elk met 24/7 monitoring en dagelijkse back-ups. Onze hostingpakketten zijn flexibel en schaalbaar, waardoor onze klanten kunnen opschalen of afschalen naarmate hun bedrijf groeit en hun websitebehoeften veranderen. Met onze hostingdiensten profiteren onze klanten van betrouwbare en veilige hosting, die ervoor zorgt dat hun website optimaal presteert en een naadloze gebruikerservaring biedt aan hun klanten.

novonto services assets hosting 1
novonto services assets continues

Voortdurende Ontwikkeling

We stellen langetermijnontwikkeling en innovatie voor de platforms van onze klanten voorop. We werken nauw samen met onze klanten om hun zakelijke behoeften te begrijpen en gebieden voor verbetering te identificeren. Ons team van ervaren specialisten hanteert een stapsgewijze aanpak om de prestaties van WordPress-platforms te verbeteren. Dit kan te maken hebben met toegankelijkheid, API-integraties, aangepaste functionaliteiten of iets anders dat kan helpen om de doelen van onze klanten te bereiken.

Wij bieden voortdurende ontwikkeling en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de WordPress-platforms van onze klanten up-to-date en geoptimaliseerd blijven, met als doel de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden op alle gebieden van WordPress-ontwikkeling, van ontwerp tot aangepaste plug-inontwikkeling. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en ervoor zorgen dat hun WordPress-platforms op topprestaties blijven.

osenle
venloverurban
alacatiprivatehotel
sulogisticss
max
bootseaux
zeynadecor
aytemhavuz
vellodes
standart celik
mcservice
cedo logo